همایش تقدیر از تشکلها و مشارکتهای اجتماعی سلامت با حضور دکتر محمدحسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر سیروس داوودی، نماینده سازمانهای مردم نهاد، محبوبه ایزدیپناه، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، تشکلها و انجمنهای خیریه استان خوزستان در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.
در ابتدای این همایش دکتر سرمست گفت: حضور شما خیرین عزیز در حوزه سلامت و خدماتدهی شما به مردم و نیازمندان، انرژیبخش، ارزشمند و توام با حس معنویت است و اگرچه خداوند بزرگ ناظر بر اعمال و اقدامات ارزشمند شماست، اما فعالیتهای شما جای تقدیر و سپاسگزاری دارد.
وی ادامه داد: هدف این جلسه علاوه بر قدردانی و تقدیر مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شما خیرین و تشکلها، حرکت به سمت اصلاح روند امور است تا بتوانیم در کنار یکدیگر، خدمات مطلوبی در حوزه سلامت بیش از پیش به مردم ارائه دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: از تمامی گروههای جهادی، کانونهای دانشجویی، انجمنها مخصوصا انجمنهای فعال در حوزه درمان بیماران، گروههای خیریه فعال در عرصه سلامت و غیرسلامت، گروههای مردمی فعال در حوزه سلامت در مواقع بحرانی و غیربحرانی و تمامی کسانی که همراه مجموعه سلامت استان و دانشگاه علوم پزشکی اهواز هستند، تقدیر و تشکر مینمایم.
در بخش دیگری از این نشست، محبوبه ایزدیپناه، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان گفت: ۲۲ مردادماه به عنوان روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور نامگذاری شد و امسال نیز از طرف وزارت کشور، فاصله زمانی ۲۲ الی ۲۹ مردادماه به عنوان هفته مشارکتها نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: در این هفته تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا از ظرفیت گروههای مردمی و تشکلهای غیردولتی، سمنها، گروههای جهادی، سازمانهای مردم نهاد و همه کسانی که در این عرصه فعالیت میکنند، تقدیر و تشکر بعمل آوریم.
ایزدیپناه خاطرنشان کرد: امیدواریم بیش از پیش زمینهساز هموار کردن مسیر فعالیت تشکلهای غیردولتی باشیم و از هیچ تلاشی در این عرصه دریغ نخواهیم کرد.
در بخش دیگری از این همایش، دکتر سیروس داوودی، نماینده سازمانهای مردم نهاد از مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به منظور برگزاری این نشست صمیمانه، تقدیر و تشکر کرد.
وی ادامه داد: انتظار میرود از پتانسیل گروههای مردم نهاد در بخش پیشگیری که ارجح بر درمان است و هزینههای کمتری را متوجه مردم میکند، استفاده شود.
داوودی افزود: همچنین تشکلهای مردم نهاد از پتانسیل خوبی در بخش نظارتها و بازرسیها برخوردار هستند که انتظار می رود از این فرصت نیز به نحو بهینه و مطلوب جهت ارائه خدمات بهتر به مردم استفاده گردد.
نماینده سازمانهای مردم نهاد تصریح کرد: کسانی که در تشکلهای مردم نهاد فعالیت دارند، به صورت عام المنفعه ورود کرده و سلامت مردم یکی از دغدغههای اصلی آنها است که بایستی به فعالیتهای آنان بیش از پیش توجه ویژه شود.
وی یادآور شد: با تعامل بشتر میتوان به حلقه مفقوده حوزه سلامت استان دست پیدا کرد که نتیجه آن مشارکت بیشتر مردم، میل بیشتر مسئولان به این امر و حرکت به سمت سلامت مطلوب استان است.
دکتر سیروس داوودی، نماینده سازمانهای مردم نهاد استان خوزستان در پایان گفت: انتظار میرود که این نشستها به صورت مستمر برگزار شوند و تنها به همین هفته ختم نشود، چراکه این امر، پیشرفت و توسعه در بخش بهداشت و درمان و کمتر شدن مطالبات مردمی در حوزه سلامت را رقم خواهد زد.
گفتنی است، در خلال این همایش، نمایندگان سمنها، تشکلها و موسسات خیریه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان به پاس زحمات ارزشمند آنها در حوزه سلامت با اهدای لوح تقدیر، تجلیل و قدردانی شد.